Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z jajek przepiórczych i tuńczyka

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajka przepiórcze 20 sztuk
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
majonez 4 łyżki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Porada

Zamiast jajek przepiórczych możemy użyć jajek kurzych,tylko w mniejszej ilości.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z jajek przepiórczych i tuńczyka

Jajka gotujemy w osolonej wodzie przez 5 minut od momentu zagotowania.Ostudzone obieramy i kroimy w drobną kostkę.Tuńczyka odsączamy z zalewy i dodajemy do jajek.Dodajemy majonez,doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasnaj 30.06.2015 09:24
smaczna pasta
Wafelek2601 30.06.2015 08:29
bardzo dobra pasta
Sroczka 29.06.2015 23:45
Pyszna pasta do chlebka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak