Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z jajek i tuńczyka

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
pomidory suszone Smak 3-4 szt
majonez 1 łyżka
Pieprz czarny Prymat w młynku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z jajek i tuńczyka

Jajka ugotować na twardo i zetrzeć na tarce lub rozdrobnić za pomocą rozdrabniacza. Dodać odsączonego tuńczyka oraz pokrojone w sporą kostkę pomidory suszone. Dodać majonez, przyprawić odrobiną soli oraz dużą ilością świeżo zmielonego pieprzu. Wymieszać wszystkie składniki. Przed podaniem wstawić na minimum godzinę do lodówki. Podawać z ulubionym pieczywem.
Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak