Pasta z jaja

Pasta z jaja

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko ugotowane na twardo

    3 szt.
  • szczypiorek pęczek

    pół
  • masło

    2 łyż
  • śmietana

    2 łyz,
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta z jaja

Jaja obrać i drobno posiekać.Szczypiorek opłukać,odsączyć i drobno posiekać.Wymieszać z utartym masłem,dodać śmietanę i doprawić.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Kate131 31.07.2011 09:17
ja tez tak robie.pycha
Ewelina45 10.11.2010 10:01
tez tak robie :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat