Pasta z Hiszpańskich oliwek

Pasta z Hiszpańskich oliwek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czosnek

    3 ząbki
  • ocet balsamiczny

    3 łyżki
  • natka pietruszki

  • papryka ostra

    1
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oliwki wkładamy do blendera i miksujemy tylko najpierw musimy zlikwidować pestki , dodajemy paprykę ostra pokrojoną drobno , posiekaną natkę pietruszki, podpieczony czosnek , oliwę z oliwek i sól według uznania a na koniec ocet , mieszamy do uzyskania jednolitej masy i wkładamy do lodówki .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Sylwia56

17.08.2012 19:18
ciekawe

Monika58

17.08.2012 18:57
pyszne

Monika58

17.08.2012 18:57
pyszne

Monika58

17.08.2012 18:57
pyszne

Monika58

17.08.2012 18:57
pyszne

Monika58

17.08.2012 18:57
pyszne

Monika58

17.08.2012 18:57
pyszne

suzana

25.05.2012 18:46
uwielbiam, muszę zrobić w najbliższym czasie!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat