PASTA Z FETY Z PAPRYCZKĄ CHILI

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser feta

    opakowanie
  • papryczka chili

    po jednej czerwonej i zielonej - jeśli są bardzo ostre - 1/2
  • rzodkiewka

    2
  • ząbek czosnku

    3
  • bazylia

    6 listków
  • oliwa

    30 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fetę rozgniatam widelcem.
Warzywa oraz bazylię drobno siekam, dodaję do fety.
Całość dokładnie mieszam z oliwą.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat