Pasta z fasoli z pietruszką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pietruszka

    2 łyzki
  • cebula

    1 szt
  • olej do smażenia

  • majeranek

    1 łyżeczka
  • pieprz

    do smaku
  • sól do smaku

  • fasola

    1 szkl
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowaną fasolę odcedzamy. Pokrojoną cebule smażymy na oleju. Mieszamy to, miksujemy, dodajemy posiekana pietruszkę, doprawiamy solą, pieprzem i majerankiem.
Doskonała pasta na kanapki dla wegetarian i wegan.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Dorian 04.01.2014 22:47
pyszna pasta
pacpaw 15.07.2012 20:47
interesujące połączenie smaków
Ewa111 19.12.2011 19:56
ja też z przyjemnością posmakuję takiej pasty

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat