Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z dorsza i żółtego sera

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dorsz 40 dag/wędzony
ser żółty 20 dag
majonez tradycyjny 5 łyżek
zielenina 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z dorsza i żółtego sera

Wykonanie:
Dorsza obrać ze skórki, wyjąć dokładnie ości i zmielić. Ser zetrzeć na grubej tarce. Połączyć dorsza z serem, zieleniną i majonezem, wymieszać dokładnie i podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 05.12.2015 13:17
prosta i smaczna
ilka01 05.12.2015 11:25
super pomysł
sliwka 05.12.2015 08:33
Uwielbiam takie cuda;))
Motorek 05.12.2015 07:55
fajna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak