Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z bryndzy i makreli

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuka
bryndza 120 g
majonez 1 łyżka
cebula 1/2 sztuki
czosnek 1 ząbek
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z bryndzy i makreli

Makrelę przebrać z ości. Cebulę posiekać. Wszystkie składniki umieścić w pojemniku i zmiksować na pastę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak