pasta z bryndzy i makreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    200 g
  • bryndza

    100 g
  • majonez

    1 łyżka
  • cebula

    1/2 szt
  • czosnek

    1 szt
  • pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makrelę przebrać z ości. Wraz z pozostałymi składnikami rybę umieścić w pojemniku i zmiksować na pastę. Ot i cała filozofia:) Smaczego!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Magula 03.10.2013 10:07
Nie jadłam jeszcze takiej pasty
sara1 03.10.2013 07:50
prosta i smaczna
Trzy talerze 02.10.2013 22:20
Uwielbiam bryndze :)) a z makrelą pewnie rewelacja

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat