Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

pasta z bryndzy i makreli

5.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona
200 g
bryndza
100 g
majonez
1 łyżka
cebula
1/2 szt
czosnek
1 szt
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z bryndzy i makreli

Makrelę przebrać z ości. Wraz z pozostałymi składnikami rybę umieścić w pojemniku i zmiksować na pastę. Ot i cała filozofia:) Smaczego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 03.10.2013 10:07
Nie jadłam jeszcze takiej pasty
sara1 03.10.2013 07:50
prosta i smaczna
Trzy talerze 02.10.2013 22:20
Uwielbiam bryndze :)) a z makrelą pewnie rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak