Pasta z białym serem i makrelą

Pasta z białym serem i makrelą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzona makrela

    1 szt
  • baby pak choy

    2 szt
  • śmietana 12%

    4 łyżki
  • Chili pieprz cayenne mielone Prymat

  • szalotka

    1 szt
  • ser biały

    250 (twarogowy)
  • Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

  • papryka

    1 (marconi red)
  • Pieprz biały mielony Prymat

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta z białym serem i makrelą

Ser biały należny połączyć z obraną wędzoną makrelą. W przypadku gdy masa jest za ciężka trzeba dodać kilka łyżek śmietany 12% tak aby dawała sie rozsmarować. Szalotkę należy posiekać w drobna kostkę, baby pak choy pokroić w paski tak jak paprykę Marconi Red . Warzywa łączymy z masą, a na koniec przyprawiamy pieprzem białym, cayenne i solą morską. Polecam z ciemnym pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Bernadeta1 02.10.2013 23:04
pyszna taka pasta
SmacznaPyza 02.10.2013 22:39
lubię taką pastę :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat