Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z białym serem i makrelą

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wędzona makrela 1 szt
baby pak choy 2 szt
śmietana 12% 4 łyżki
Chili pieprz cayenne mielone Prymat
szalotka 1 szt
ser biały 250 (twarogowy)
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
papryka 1 (marconi red)
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z białym serem i makrelą

Ser biały należny połączyć z obraną wędzoną makrelą. W przypadku gdy masa jest za ciężka trzeba dodać kilka łyżek śmietany 12% tak aby dawała sie rozsmarować. Szalotkę należy posiekać w drobna kostkę, baby pak choy pokroić w paski tak jak paprykę Marconi Red . Warzywa łączymy z masą, a na koniec przyprawiamy pieprzem białym, cayenne i solą morską. Polecam z ciemnym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 02.10.2013 23:04
pyszna taka pasta
SmacznaPyza 02.10.2013 22:39
lubię taką pastę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak