PASTA Z AWOKADO

PASTA Z AWOKADO

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • awokado

    1 SZT
  • pomidor

    1 SZT
  • czosnek

    1 ZĄBEK
  • sól

  • pieprz

  • sok z cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

DOJRZAŁE AWOKADO OBIERAM ZE SKÓRKI, MIĄŻSZ ROZGNIATAMY NA MIAZGĘ. SKRAPIAM SOKIEM Z CYTRYNY.CZOSNEK ROZGNIATAM,POMIDORA KROJĘ W KOSTKĘ. MASĘ Z AWOKADO ŁĄCZĘ Z CZOSNKIEM I POMIDOREM MIESZAMY I DOPRAWIAM SOLĄ I PIEPRZEM.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Urszula5 22.03.2012 20:13
lubię awokado jestem ciekawa smaku tej pasty
berys18 22.03.2012 09:59
muszę wypróbować
berys18 22.03.2012 09:59
muszę wypróbować
Margo1 22.03.2012 09:42
pyszna jest

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat