Pasta twarożkowo-tuńczykowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    1 kostka
  • tuńczyk kawałki w oleju

    1 szt
  • avokado

    1 szt
  • pieprz

  • szczypiorek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twaróg kruszymy . Tuńczyka lekko odcedzamy z oleju ,rozdrabiamy i dodajemy do twarożku. Mieszamy . Awokado obieramy i kroimy w kosteczkę, dodajemy do pasty. Szczypiorek siekamy i dodajemy do pasty. Wszystko razem mieszamy i doprawiamy pieprzem . Pastę chłodzimy .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Monika-twin 30.05.2012 08:31
nice
Monika-twin 30.05.2012 08:31
nice
Betka 26.05.2012 09:40
ciekawe;)
iwa643 26.05.2012 07:15
polecam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat