pasta twarogowo-ziołowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pietruszka

    1 łyżka
  • pokrzywa

    1 łyżka
  • czosnek

    2 ząbki
  • sól do smaku

  • estragon

    1 łyżka
  • bazylia

    1 łyżka
  • twaróg

    100 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ser i posiekane zioła zemleć przez maszynkę.masę doprawić solą gdyby był ser za suchy to dodać 2 łyżki jogurtu i gotowe.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Grazyna0211 19.08.2011 11:30
ze świeżym pieczywem super!
annagebalska 24.06.2011 11:36
mniam
Ewelina38 15.04.2011 18:50
świetna
justyna54 14.04.2011 12:28
super na śniadanko

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat