pasta twarogowo-ziołowa

pasta twarogowo-ziołowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pietruszka

    1 łyżka
  • pokrzywa

    1 łyżka
  • czosnek

    2 ząbki
  • sól do smaku

  • estragon

    1 łyżka
  • bazylia

    1 łyżka
  • twaróg

    100 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ser i posiekane zioła zemleć przez maszynkę.masę doprawić solą gdyby był ser za suchy to dodać 2 łyżki jogurtu i gotowe.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Grazyna0211

19.08.2011 11:30
ze świeżym pieczywem super!

annagebalska

24.06.2011 11:36
mniam

Ewelina38

15.04.2011 18:50
świetna

justyna54

14.04.2011 12:28
super na śniadanko

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat