Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta twarogowo-jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 40 dag.
jajko 2 szt.
śmietana 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula 0.5 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: pasta twarogowo-jajeczna

Cebulę obrać,opłukać i drobno posiekać.Ser zmielić przez maszynkę razem z jajkami. Dododać śmietanę.Wymieszać.Dodać cebulę.Przyprawić do smaku.Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 21.05.2013 14:13
pyszna pasta :)
kamyk 21.11.2012 13:40
super na śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak