Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa z rzodkiewką

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 250-300 g
rzodkiewka 6-8 szt
sól do smaku 1 szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat 1/4 łyżeczki
szczypiorek usiekany 3 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa z rzodkiewką

Twaróg rozdrobnić widelcem lub łyżką , dodać jogurt i wymieszać .
Szczypiorek umyć i posiekać , rzodkiewki umyć i zetrzeć na tarce grubszej .
Dodać szczypiorek i rzodkiewki do sera ,wymieszać ,przyprawić do smaku pieprzem i solą .Podawać z pieczywem na liściu sałaty .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 16.06.2017 14:22
pyszna do bułeczki z masełkiem ;-)
Renataj 15.06.2017 22:55
Często taką robię na śniadanie - pyszna:)
ilka01 15.06.2017 16:30
uwielbiam :)
mysza75 15.06.2017 09:46
fajna na kanapki pasta
w mojej kuchni 15.06.2017 08:33
Smacznie i zdrowo
pestka 15.06.2017 08:30
smaczne śniadanie
Wafelek2601 14.06.2017 23:37
Bardzo smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak