pasta twarogowa z rybą

pasta twarogowa z rybą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    100 g
  • ryba wędzona

    50 g
  • olej

    10 ml
  • natka pietruszki

    1 łyżeczka
  • chleb

    5 kromek
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania pasta twarogowa z rybą

rybę wędzoną oczyścić drobno pokrajać twaróg rozetrzeć z oliwą wszystko składniki połączyć przyprawić do smaku posmarować na kromki chleba

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat