pasta twarogowa z rybą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    100 g
  • ryba wędzona

    50 g
  • olej

    10 ml
  • natka pietruszki

    1 łyżeczka
  • chleb

    5 kromek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

rybę wędzoną oczyścić drobno pokrajać twaróg rozetrzeć z oliwą wszystko składniki połączyć przyprawić do smaku posmarować na kromki chleba

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat