Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa z jabłkiem i rodzynkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 200 g
jabłko winne 2 szt
rodzynki 2 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa z jabłkiem i rodzynkami

Jabłka należy obrać i zetrzeć na tarce na małych oczkach. Rodzynki namaczamy w wodzie i je siekamy. Twaróg rozgniatamy widelcem, dodajemy rodzynki i sok wraz z jabłkami - mieszamy do połączenia się całości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak