Pasta twarogowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser

    30 dkg
  • masło

    3/4 kostki
  • sól

    do smaku
  • cukier

    do smaku
  • śmietana

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser roznieść widelcem, masło utrzeć, dodać do sera. Doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać śmietanę. Wymieszać.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat