Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta tuńczykowo-jajeczna

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 1/2 sztuki
pieprz
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: pasta tuńczykowo-jajeczna

Tuńczyka odsączyć z wody,jajka pokroić w kostkę,cebulę drobno posiekać.
Wymieszać wszystko doprawiając do smaku pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 15.01.2013 21:39
lubię takie pasty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak