Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta śniadaniowa z jajkami i rzodkiewką

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 szt
rzodkiewka 6 kulek
jogurt naturalny 1 łyżka
majonez 1 łyżka
czosnek 1 ząbek
Pieprz biały mielony Prymat
Szczypiorek cienki 1 pęczek
twaróg 1 (półtłusty)
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta śniadaniowa z jajkami i rzodkiewką

Jajka gotujemy w osolonej wodzie na twardo. Po wystudzeniu obieramy. 3 jajka siekamy. Resztę jajek miksujemy z twarogiem. Dodajemy jogurt i majonez. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Rzodkiewkę myjemy i ścieramy na tarce małe oczka i dodajemy do pasty. Jajka posiekane dodajemy do pasty. Wszystko razem mieszamy i dodajemy pokrojony drobno szczypiorek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchenka 27.01.2014 15:58
super wygląda
gosia561 27.01.2014 15:07
apetyczny przepis
dodi 27.01.2014 14:15
fajny pomysł na śniadanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak