Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta śniadaniowa jajeczno – pieczarkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 25 dag
jajko 4 szt
śmietana 1 łyżka
majonez 1 łyżka
szczypior
cebulka 1/2 szt
pieczarki marynowane 7 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta śniadaniowa jajeczno – pieczarkowa

Twaróg półtłusty kruszmy i dusimy widelcem. Cebule siekamy i dodajemy do sera. Pieczarki odcedzamy zalewy i siekamy drobno dodajemy do pasty. Jajka gotujemy w osolonej wodzie. PO ugotowaniu studzimy i siekamy. Pastę mieszamy. Dodajemy majonez i śmietanę . Doprawiamy sola i pieprzem do smaku. Dodajemy posiekany szczypior. Chłodzimy .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Janina 23.03.2013 20:31
Bardzo smaczne
Monika-twin 23.03.2013 17:56
ale musi byc pyszna ta pasta
Anna133 23.03.2013 17:49
fajna alternatywa
Megg 23.03.2013 16:59
super pasta do pieczywa :)
kasienka23 23.03.2013 16:32
lubię takie pasty
Marta1986 23.03.2013 15:59
bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak