pasta śledziowo jajeczna

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • koperek

    1/2 pęczka
  • filet śledziowy

    200 g
  • masło

    2 łyżki
  • majonez

    2 łyżki
  • jaja na twardo

    2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jajka obrać posiekać koperek posiekać śledzie pokrajać w małą kostkę wymieszać z masłem i jajkami dodać majonez koperek wszystko wymieszać

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat