Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta serowa z ogórkiem i cebulą

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sól do smaku
twaróg 350 (półtłusty)
jogurt grecki 3 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowa z ogórkiem i cebulą

Cebulę obrać, umyć i pokroić w kostkę. Także w kostkę pokroić ogórki i odsączyć je na sitku z nadmiaru soku.. Twaróg wrzucić do miski, rozdrobnić go, dodać pokrojone w kostkę składniki i jogurt a także dodać sól i pieprz do smaku i wymieszać. W razie konieczności doprawić i podawać z pieczywem na śniadanie lub kolację.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 14.01.2014 15:55
pyszna pasta! Idealna na śniadanko :)
Ania321 14.01.2014 13:12
Smaczny pomysł na śniadanie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak