Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta sardynkowa na kanapkę

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sardynki 1 puszka
ser żółty 2 łyżki
Pieprz czarny Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta sardynkowa na kanapkę

Sardynki w pomidorach - 1 mała puszka
Ser żółty - 2 łyżki
Pieprz świeżo mielony - do smaku

Sardynki rozgnieść widelcem, ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Składniki połączyć i doprawić świeżo zmielonym pieprzem. Podawać z pieczywem pełnoziarnistym i kiszonym ogórkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak