Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta rybno jajeczna

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba w sosie pomidorowym 1 puszka
karniszony 2
cebula 1
pieprz
jajko ugotowane na twardo 3

Przepis i sposób przygotowania na: pasta rybno jajeczna

Rybę z puszki razem z sosem pomidorowym rozdrobnić widelcem.
Jajka,cebulę i ogórki kiszone pokroić w kostkę.
Dodać do ryby doprawiając do smaku solą i pieprzem.
Wymieszać i odstawić do lodówki na 30 minut.
Podawać do pieczywa.


SMACZEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 26.08.2013 20:38
uwielbiam takie pasty do chlebka,pycha
IZABELA29 11.04.2013 20:59
bardzo dobra pasta
gosia56 15.01.2013 19:01
robię podobną pycha.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak