Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna z kiełkami brokuła

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
jajko 1 szt
kiełki brokuła 30 gram
majonez 2 łyżki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna z kiełkami brokuła

Makrelę obrać dokładnie z ości, a następnie drobno ją pokroić. Jajko ugotować na twardo, rozgnieść widelcem i dodać do makreli. Dodać majonez i dokładnie wymieszać. Przyprawić do smaku dużą ilością świeżo zmielonego pieprzu. Dodać kiełki i znów wymieszać. Przed podaniem wstawić do lodówki.
Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Franciszek 11.02.2017 00:43
dobra pasta
joannaa24 04.02.2017 15:34
Bardzo lubię takie pasty
AZgotuj 04.02.2017 11:15
pyszna pasta :)
Ola1984 04.02.2017 09:39
Uwielbiam rybne pasty :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak