Pasta rybna z jabłkiem

Pasta rybna z jabłkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba wędzona

    30 g
  • masło

    10 g
  • jabłka

    10 g
  • cebula

    5 g
  • sól

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

rybę oczyścić drobno pokrajać a następnie utrzeć dodając kawałki masła do masy dodać starte jabłka drobno pokrajać cebulę przyprawić do smaku i wymieszać.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat