Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna do pieczywa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szprotki
żółtko jajek 5 szt
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna do pieczywa

Jajka ugotować na twardo. Pozostawić do wystudzenia, a następnie obrać i oddzielić żółtka od białek. Żółtka rozdrobnić widelcem, dodać do nich szproty w pomidorach i całość rozdrobnić widelcem. Pastę doprawić do smaku pieprzem oraz solą i smarować kanapki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 02.01.2015 16:01
Robię taką.
JOANNA16 11.12.2014 15:02
pycha, lubię takie pasty))
Bernadeta1 07.12.2014 14:04
lubię pasty rybne
R'n'G Kitchen 07.12.2014 12:38
Bardzo lubię taką pastę
jola91 07.12.2014 12:21
Ciekawa propozycja, moja córa lubi pasty rybne, więc muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak