PASTA RYBNA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1
  • jajka

    3
  • cebula biała

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować i pokroić. Makrelę wypatroszyć z ości. Cebulę pokroić. Wszystkie składniki połączyć starannie rozgniatając. Pasta doskonale nadaje do jedzenia ze świeżym pieczywem. Smacznego !!!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Dorian 18.01.2013 08:18
super
Betka 30.10.2012 17:18
podoba mi się ta pasta. szczególnie może być smaczna za świeżym pieczywem;)
Ewelina47 19.12.2011 09:11
lubię takie pasty
MAR3STA 16.01.2011 20:02
pycha!
IlajEM 11.01.2011 23:50
Piękne ujęcia:)
kuklik 04.01.2011 12:46
dodaję jeszcze ogórek kiszony
Malinka 24.11.2010 10:32
Robię podobną, jest bardzo smaczna.
Natalia/tubisiek 20.11.2010 08:30
wygląda bardzo fajnie :)
Margo1 16.11.2010 07:34
robiłam na kolacje
accee 12.11.2010 17:32
To jest to!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat