PASTA RYBNA

PASTA RYBNA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1
  • jajko

    3
  • cebula biała

    1
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania PASTA RYBNA

Jajka ugotować i pokroić. Makrelę wypatroszyć z ości. Cebulę pokroić. Wszystkie składniki połączyć starannie rozgniatając. Pasta doskonale nadaje do jedzenia ze świeżym pieczywem. Smacznego !!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dorian 18.01.2013 08:18
super
Betka 30.10.2012 17:18
podoba mi się ta pasta. szczególnie może być smaczna za świeżym pieczywem;)
Ewelina47 19.12.2011 09:11
lubię takie pasty
MAR3STA 16.01.2011 20:02
pycha!
IlajEM 11.01.2011 23:50
Piękne ujęcia:)
kuklik 04.01.2011 12:46
dodaję jeszcze ogórek kiszony
Malinka 24.11.2010 10:32
Robię podobną, jest bardzo smaczna.
Natalia/tubisiek 20.11.2010 08:30
wygląda bardzo fajnie :)
Margo1 16.11.2010 07:34
robiłam na kolacje
accee 12.11.2010 17:32
To jest to!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat