Pasta rybna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szprotka w pomidorac

    1 puszka
  • jaja

    3 szt
  • sól

  • pieprz

  • musztard

    1 łyżeczka
  • keczup

    1 łyżeczka
  • margaryn

    1 łyżeczka
  • cebula

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szprotkę wykładamy na głeboki talerz kroimy w kostke ugotowane jajka,cebule i dodajemy do ryby następnie dodajemy reszte składników i mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adam1f 24.04.2011 00:32
super
Tola 25.11.2010 14:42
Będę musiała spróbować:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat