Pasta rybna

Pasta rybna

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bryndza

    20 dag
  • ryba wędzona

    20 dag
  • olej

    1 łyżka
  • musztarda łagodna

    1 łyżka
  • sól

  • Papryka słodka mielona Prymat

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta rybna

Bryndzę, rybę mielimy i dodajemy pozostałe składniki, przyprawy. Dokładnie mieszamy i podajemy. Rybę - polecam dorsza.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Goya 11.07.2011 15:49
dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat