Pasta rybna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki konserwowe

    3 szt
  • natka pietruszki

    1 łyzka
  • majonez

    3 łyzki
  • sól, pieprz

  • szprotki

    1 (w oleju)
  • ser żółty

    15 (tarty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szprotki odsączyć z oleju i rozgnieść widelcem, dodać pozostałe składniki i wymieszać. Doprawic do smaku, nakładac na kanapki

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Łukasz15 01.03.2013 10:48
Bardzo lubię pasty rybne
Seba 26.01.2013 11:31
pycha
Kuchareczekjeden 14.11.2011 09:42
smaczna
joanna77 13.11.2011 17:26
mniam
joanna77 13.11.2011 17:25
mniam
Robert10 13.11.2011 12:43
bardzo lubię takie pasty
iwona332 22.11.2010 11:18
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat