Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta porowo-czosnkowa

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 30 dag
czosnek 2 ząbki
por zielona część 1/2 sztuka
majonez 1 łyżka
śmietana 2 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta porowo-czosnkowa

Kroki postępowania

1
Czosnek przeciskamy przez praskę. Ser wyrabiamy ze śmietaną, majonezem, doprawiamy.
Krok 1 - Pasta porowo-czosnkowa foto
2
Dodajemy posiekany por i mieszamy.
Krok 2 - Pasta porowo-czosnkowa foto
3
Pastą smarujemy pieczywo. Smacznego!
Krok 3 - Pasta porowo-czosnkowa foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 24.04.2014 07:42
bardzo fajna
kaprysiek 05.03.2014 13:18
Bardzo smaczne, pożywne i zdrowe, a do tego szybko się robi.
goofy9 03.01.2014 17:52
domowa pasta jest najsmaczniejsza
Poison1988 02.01.2014 11:55
taka domowa pasta do chleba to rozkosz dla podniebienia :)
joanna__s 01.01.2014 18:52
Potwierdzam- też chciałam napisać, że proste i bardzo smaczne.
Katarzyna/kate1980 01.01.2014 18:19
wydaje się apetyczna
bhb8 01.01.2014 17:32
na pewno dobrze smakuje :)
Katarzyna59 01.01.2014 16:23
bardzo dobra
noninka77 01.01.2014 16:15
proste i bardzo smaczne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak