pasta Pasikonika

pasta Pasikonika

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

mała łyż.

gniazd

mała puszka

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    2 łyżki
  • makrela wędzona

    20 dkg
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania pasta Pasikonika

Mięso ryby oczyścić z ości i skóry. Następnie zmiksować z resztą składników. Koniecznie schłodzić przed podaniem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Barbara55 19.03.2011 15:38
to jest pasta z ryby czy z pasikonika?
kielcok1 22.02.2011 15:51
pasikonika jeszcze nie jadłem
marta639 17.09.2010 16:44
Polecam ten przepis.
IlonaAlbertos 30.05.2010 19:20
Pyzo prawdopodobnie Ala podała więcej składników, ponieważ napisała, że mięso mieszamy z resztą składników, ale czasami niestety nie wszystkie pokazują się w Składnikach :(
SmacznaPyza 29.05.2010 13:59
ubogo w te składniki....może chociaż trochę zieleniny?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat