Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta parówkowo pomidorowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 3 szt
jajko 3 szt
przecier pomidorowy 1-2 łyżki
por (biała część)
majonez
Papryka słodka mielona Prymat
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: pasta parówkowo pomidorowa

Jaja ugotować na twardo. Parówki i jaja pokroić w kostkę i zmiksować. Pora pokroić w drobną kostkę i sparzyć wrzątkiem na sicie, dodać do masy parówkowej. Całość wymieszać z przecierem, majonezem(ilość zależy od upodobań)i doprawić solą, pieprzem i słodką papryką. Podawać do pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 01.07.2013 08:25
a też jeszcze takiej nie jadłam, na pewno pyszna!
Krystyna32 02.06.2013 09:00
fajny pomysł
Alex_M 31.05.2013 15:06
takiej jeszcze nie robilam :)
owca441 30.05.2013 18:34
wygląda smacznie
cukiereczek 30.05.2013 08:20
pyszna pasta
aisza1 30.05.2013 07:51
ciekawy przepis
Janina 29.05.2013 23:12
Takiej jeszcze nie robiłam
Megg 29.05.2013 21:42
przepyszna pasta :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak