Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta paprykowo-jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
papryka zielona 1 mała
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta paprykowo-jajeczna

Jajka gotujemy na twardo, następnie obieramy z łupek, płuczemy i kroimy w drobną kosteczkę można rozdrobnić także widelcem, wrzucamy do miseczki, Paprykę myjemy, oczyszczamy z nasion i kroimy drobniutko, dodajemy do jajek, przyprawiamy solą i pieprzem białym dokładnie mieszamy. Jeżeli nie jesteśmy dietującymi osobnikami możemy dołożyć łyżeczkę majonezu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 16.07.2013 22:30
niezły pomysł
edi 01.02.2013 14:30
fantastyczna
Magula 12.11.2012 08:18
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak