Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta makrelkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 2 szt
ser biały 250 gram
śmietana 100 ml
cebula czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta makrelkowa

Cebulę drobno posiekać.Makrelę dokładnie oddzielić od ości i razem z serem zemleć w maszynce lub ubić tłuczkiem do ziemniaków.Połączyć z cebulą i śmietaną,doprawić do smaku,wymieszac i gotowe:) na chlebek. Czasem dodaje jeszcze startą surową paprykę czerwoną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 11.04.2013 08:50
smaczna :-)
Boska_Agatka 09.04.2013 18:09
mniam mniam ale zrobiliście mi smaka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak