Pasta łososiowa

Pasta łososiowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki kiszone

    2 szt
  • wędzony łosoś

    15 dag
  • sól

  • majonez tradycyjny

  • Papryka słodka mielona Prymat

  • jajko ugotowane na twardo

    5 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta łososiowa

Ogórki i łososia pokroić w drobną kostkę, żółtka rozgnieść widelcem, a biała posiekać. Wszystkie składniki połączyć. Dodać tyle majonezu aby powstała dość gęsta masa. Doprawić do smaku solą, pieprzem oraz papryką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

kate.500 04.11.2013 10:48
smaczna pasta
olkaaa 19.02.2013 12:06
uwielbiam taką
Grazyna0211 17.12.2012 12:45
świetna pasta
barbara11561 14.12.2012 22:01
pyszna
Wafelek2601 19.01.2012 13:30
rewelacyjna
Magdalena1110 25.11.2011 20:01
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat