Pasta 'kolankowa' z fetą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Makaron kolanka

    150 gr
  • koncentrat pomidorowy

    3 łyżki
  • fasola czerwona z puszki

    100 gr
  • feta

    30 gr
  • bazylia

    do smaku
  • oliwa

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron ugotować al'dente. Na oliwę wrzucić makaron, chiwile przesmażyc, po czym dodac wszystkie składniki i mieszac gotując przez pare min. Fetę wrzucić na końcu. Podawać najlepiej z surówką z rukoli.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adelajda 19.08.2012 11:28
apetyczny przepis !

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat