Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa ze słonecznika i natki piretruszki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

słonecznik łuskany 1/2 szklanki
siemię lniane 3 łyżki
natka pietruszki 1 pęczek
woda 1/2 szklanki
Kurkuma mielona Prymat do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa ze słonecznika i natki piretruszki

Słonecznik prażymy na suchej patelni, aż ziarna będą złotawe.
Wodę zagotowujemy- studzimy.
Wszystkie składniki umieszczamy w malakserze i dokładnie miksujemy do uzyskani konsystencji gładkiej pasty.
Doprawiamy do smaku.
Idealne do kanapek!
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Benita 07.04.2016 17:42
smaczna i zdrowa
jasiek 07.04.2016 16:57
bardzo zdrowo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak