Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z wędzonego dorsza

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

serek wiejski 2 łyżki
jogurt naturalny 1 łyzka
koperek
pieprz
dorsz wędzony 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z wędzonego dorsza

Kroki postępowania

1
Wędzonego dorsza dokładnie obierany z ości i rozdrabniamy.
Krok 1 - Pasta kanapkowa z wędzonego dorsza foto
2
Dodajemy serek wiejski i jogurt naturalny i mieszamy całość. Połączone skłądniki rozgniatamy widelcem. Doprawiamy do smaku pieprzem.
Krok 2 - Pasta kanapkowa z wędzonego dorsza foto
3
Koperek myjemy i drobno siekamy. Posiekany koperek dodajemy do pasty kanapkowej.
Krok 3 - Pasta kanapkowa z wędzonego dorsza foto
4
Całość mieszamy i tak przygotowaną pastę nakładamy na kromki pieczywa.
Krok 4 - Pasta kanapkowa z wędzonego dorsza foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 15.10.2012 08:06
dziękuje ilka ;-)
ilka_86 14.10.2012 22:09
pyszna ta Twoja pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak