Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z tuńczyka i jajek

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
jajko 2
cebula 1/2
jogurt naturalny 4 łyżki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z tuńczyka i jajek

Ugotować jajka na twardo. Tuńczyka odsączyć. Cebulę drobno posiekać. Wymieszać z jogurtem, doprawić solą i pieprzem. Świetnie smakuje na kanapce z sałatą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 06.04.2015 12:43
smaczna pasta
Margo1 05.04.2015 10:54
Moja ulubiona pasta
gosia56 01.04.2015 15:20
pyszna pasta;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak