Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z rzodkiewką - 1

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser biały 250 g
śmietana 2 łyżki 22%
sól do smaku
szczypiorek 2 ok. łyżki posiiekanego
rzodkiewka 1 głowka
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z rzodkiewką - 1

Kroki postępowania

1
Ser przełożyć do głebokiego talerza lub miseczki, rozgnieść za pomocą widelca, posolić, popieprzyc, dodac smietane i wymieszac.
Krok 1 - Pasta kanapkowa z rzodkiewką - 1 foto
2
szczypiorek pokroic, dodac do sera, wymieszac.
Krok 2 - Pasta kanapkowa z rzodkiewką - 1 foto
3
rzodkiewkę pokroic na plasterki lub półplasterki dodac do sera, wymieszac. Doprawic do smaku. W zależności od upodoban mozna dodac jeszcze smietany wtedypasta bedzie delikatniejsza i rzadsza.

Podajemy z pieczywem :)
Krok 3 - Pasta kanapkowa z rzodkiewką - 1 foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 29.01.2016 15:23
Smakowite kanapki
Małgorzata92 29.01.2016 12:58
Lubię takie kanapeczki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak