Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z pietruszką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
ser żółty 10 dag
natka pietruszki 1 pęczek
majonez tradycyjny 4 łyżki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z pietruszką

Jajka ugotować na twardo w lekko osolonej wodzie, ostudzić i obrać ze skorupek, ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach, natkę pietruszki posiekać. Jajka rozdrobnić widelcem, dodać ser oraz pietruszkę. Na koniec dodać majonez oraz sól i pieprz. Całość wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joannasz3190 04.04.2014 18:01
Uwielbiam pasty :)
Kuchenka 04.04.2014 17:55
rewelacyjna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak