Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z kukurydzą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
Kukurydza z Puszki 4 łyżki
majonez 2 łyzeczki
chrzan o smaku cytrynowym Smak 1 łyzeczka
Pieprz biały mielony Prymat
cebula dymka ze szczypiorkiem
ser biały twarogowy 4 łyżki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z kukurydzą

Jajka gotujemy na twardo . Po ugotowaniu studzimy i obieramy. Kroimy w kosteczkę. Do jajek dodajemy serek twarogowy . Mieszamy. Dodajemy majonez i chrzan. Mieszamy jeszcze raz. Doprawiamy sola i pieprzem do smaku . dodajemy odsączona kukurydzę i jeszcze raz mieszamy. Chłodzimy .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caffee_tea 04.11.2012 13:05
mniam
agaK. 04.11.2012 11:57
bardzo fajne lubię takie pasty.
Joanna46 04.11.2012 10:15
Na pewno wykorzystam.
iwa643 04.11.2012 08:29
Polecam na śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak