pasta kanapkowa serowa I

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

    10 dkg.
  • koncentrat pomidorowy

    2 łyżki
  • sól i pieprz

  • majonez

    2 łyżki
  • jajko ugotowane na twardo

    3 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ser zetrzeć na tarce o drobnych oczkach,jajka ugotować na twardo obrać i pokroić na cząstki,włożyć do naczynia i zmiksować dodać koncentrat pomidorowy,majonez,sól i pieprz do smaku,ponownie zmiksować,na koniec wrzucić starty ser na tarce i dokładnie połączyć ze zmiksowaną masą,przechowywać w lodówce,doskonale smakuje z ciemnym pieczywem lub bułeczką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
olkaaa 23.05.2014 07:28
ciekawa propozycja
Wacław 26.05.2013 10:12
na pewno smaczna !
caralajna 16.03.2013 07:24
ciekawy pomysł
SmacznaPyza 09.03.2013 18:51
taką pastę na zdjęciu lepiej by było pokazać już na kanapkach i przybraną czymś bo sama wygląda mało apetycznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat