Pasta kanapkowa

Pasta kanapkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

gniazda

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółtego sera

    15 dkg
  • kiełbasy najlepiej podsuszanej

    30 dkg
  • majonez

    1-2 łyżki
  • ogórki

    3 sztuki
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    do smaku
  • Sól czosnkowa jodowana Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta kanapkowa

Zetrzeć ser, kiełbasę i ogórki na tarce jarzynowej. Wymieszać dodając sól, pieprz i majonez do smaku. Odstawić na ok. pół godziny. Podawać na pieczywie. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Seba 18.08.2013 11:02
lubię takie pasty
RenataZ-et 06.08.2013 21:18
super do chlebusia
MAR3STA 15.02.2013 19:46
smaczna pasta
Barbara55 30.12.2011 17:28
dobra na kanapki
kielcok1 19.11.2011 16:13
lubię pasty lubię pasty
rakow2
rakow2 16.04.2011 19:17
takie kanapki lubię
Mirosława5 14.10.2010 18:31
lubie pasty. koniecznie muszę wyprobowac ten przepis
marta639 17.09.2010 18:28
Polecam.
IlonaAlbertos 10.09.2010 00:27
Musze wypróbować twój przepis.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat