Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczno - chrzanowa do roladek

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab pieczony
jajko 2
chrzan 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczno - chrzanowa do roladek

Kroki postępowania

1
Jajko rozdrobić widelcem i wymieszać z chrzanem. Oprószyć solą i pieprzem.
Krok 1 - Pasta jajeczno - chrzanowa do roladek foto
2
Na roladki można użyć przepisu:
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/278668/szynka-pieczona-z-czosnkiem-i-majerankiem.html
Plaster pieczonego mięsa posmarować pastą i zawinąć.
Krok 2 - Pasta jajeczno - chrzanowa do roladek foto
3
Podawać na zimno.
Krok 3 - Pasta jajeczno - chrzanowa do roladek foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Halina14 14.06.2013 10:48
fajne danko
Gracer 02.06.2013 20:19
super, fajnie wygląda
Janina 02.06.2013 20:04
Smaczne i pożywne ;)
wiola333 02.06.2013 19:03
bardzo smacznie
zielonamorelka 02.06.2013 17:52
ooo to coś dla mojego taty bo on wszystko co z chrzenm to chętnie zjada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak