Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z żółtym serem i ogórkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
ser żółty 50 gram
majonez 1 płaska łyżka
ogórek 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z żółtym serem i ogórkiem

Jajka ugotować na twardo, przestudzić, obrać. Jajka, ser i ogórek bardzo drobno pokroić lub wrzucić do rozdrabniacza. Dodać majonez. Przyprawić solą, pieprzem i oregano. Dokładnie wymieszać.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 15.09.2013 11:45
uwielbiam wszystkie pasty jajeczne
Agata
Agata 14.09.2013 18:01
ładnie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak