Pasta jajeczna z wędliną i serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

    10 dag
  • wędlina

    10 dag
  • posiekany szczypiorek

  • majonez tradycyjny

  • sól

  • jaja na twardo

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka, ser i wędlinę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać posiekany szczypiorek, majonez oraz przyprawy. Wszystko dokładnie wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
teresa18 15.11.2013 18:54
wyśmienite śniadanko
caralajna 02.10.2013 07:34
fajna pasta
olkaaa 25.05.2013 13:22
też taką robię
Karmel 24.03.2012 15:06
super
joanna77 24.03.2012 14:57
mniam
Wafelek2601 15.05.2011 14:42
taka pasta jest super
Grazyna0211 11.05.2011 08:02
smaczna!
Gosia32 19.04.2011 08:17
coś dla mnie;]
barbara11561 17.04.2011 08:36
super sprawa:)
Natalia/tubisiek 13.04.2011 07:03
bardzo fajna :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat